Десятки постраждалих: у Польщі перекинувся автобус з українцями (відео) (оновлено)

Читать на русском
Автор
На місці ДТП
На місці ДТП. Фото tvn24.pl

Через ДТП рух по дорозі було заблоковано

У суботу, 27 січня, в Польщі в місті Ґолембє Грубешівського повіту (Люблінське воєводство) сталася аварія з автобусом, у якому їхали громадяни України. Транспортний засіб перекинувся на дорозі.

Про це повідомляє польський телеканал TVN24 з посиланням на місцеву пожежну охорону. Зазначається, що в автобусі їхала 61 особа, всі вони є громадянами України. 20 людей постраждали.

Речник пожежної служби в Грубешові, старший капітан Марцін Лебєдович повідомив, що ДТП сталася близько 4 години ранку. Автобус впав на бік на повороті дороги. Він зазначив, що на дорозі було слизько і йшов сніг, але пожежники не вважають, що це стало причиною аварії.

Речник повідомив, що в автобусі було 59 пасажирів і двоє водіїв. За його словами, постраждалі доставлені до лікарень, решту доправили до сусіднього будинку культури.

Місто Ґолембє на карті

Своєю чергою у Міністерстві закордонних справ України заявили, що у ДТП постраждали 20 українців. Наразі їх госпіталізовано, їм надається необхідна медична допомога.

Нагадаємо, 31 грудня 2023 року в Польщі відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України. Внаслідок ДТП троє українських чоловіків загинули.