Сиротами залишилося 13 дітей: на Рівненщині в ДТП загинули багатодітні батьки з двох сімей

Читать на русском
Автор
2141
Місце аварії
Місце аварії. Фото ДСНС

За життя ще однієї жінки борються медики

У п’ятницю, 2 лютого, на Рівненщині в селі Михалин зіткнулися вантажівка та мікроавтобус. Загинуло четверо людей. Стало відомо, що це були дві подружні пари, обидві — багатодітні, без батьків залишилося 13 дітей з двох сімей.

Начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль пише, що осиротіло 13 дітей. За його даними, в одній сім'ї без батьків залишилося вісім дітей, а в іншій – п'ятеро.

Водночас як повідомила у Facebook знайома загиблих, Надія Фаєнко, вони їхали на церковне служіння. За її інформацією, в одній сім'ї 14 дітей залишилися круглими сиротами, а в іншій – 9. За життя ще однієї жінки, матері чотирьох дітей, борються медики. Можливо, різницю в цифрах можна пояснити тим, що всього у двох сім'ях 23 дитини, а неповнолітніх на сьогодні — 13, решта вже досягла повноліття.

Нагадаємо, за даними поліції, 2 лютого водій Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою DAF під керуванням 30-річного мешканця Клесова. Внаслідок ДТП на місці пригоди загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки — 47 і 43 роки. Крім того, з тяжкими травмами госпіталізували ще двох пасажирів: 37-річну мешканку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні. Водій вантажівки на момент ДТП був тверезий.

Як повідомляв "Телеграф", 27 січня, у Польщі у місті Голембі Грубешівського повіту (Люблінське воєводство) сталася аварія з автобусом, в якому їхали громадяни України. Транспортний засіб перекинувся на дорозі.