"Масовий психоз": побиття жінок і дитини в Космачі розлютило мережу

Читать на русском
Автор
2480
Космач
Космач. Фото 24 канал

Ситуація у Космачі розлютила Українців

У Космачі (Івано-Франківська область) агресивні жителі накинулися на автомобіль, у якому перебували дві жінки з дитиною, та завдали їм тілесних ушкоджень. Ситуація вже викликала резонанс у мережі, а українці не приховували, що вони думають з приводу такої поведінки.

Багатьох особливо обурило те, що через дії агресивного натовпу постраждала шестирічна дівчинка, якій перебили носа. Дехто також закликав притягнути винних до відповідальності за те, що намагалися зірвати мобілізацію.

Наприклад, військовослужбовиця Яра Чорногуз нагадала, що в українській армії воюють обидві статі, а тому запропонувала жінкам мобілізуватися самим, якщо вони так не хочуть, щоб мобілізували чоловіків.

Журналістка Христина Стець своєю чергою нагадала, що якщо лінію фронту тримати нікому буде, то вона може цілком реально зміститися до Івано-Франківської області, а з наслідками окупації вже добре знайомі жителі Донбасу.

Письменниця Оксана Мороз своєю чергою зазначила, що подібне блокування дороги є наслідком провалу комунікації держави з людьми, через що потрібні наративи вдалося проштовхнути росіянам.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в київському метро на очах у людей побили молодого хлопця через його нібито нестандартний зовнішній вигляд, а саме через волосся оранжевого кольору.