У Нікополі розстріляли авто заступника мера, він загинув (фото та відео)

Читать на русском
Автор
2546
У Нікополі було вбито Віталія Журавльова Новина оновлена 08 лютого 2024, 11:53
У Нікополі було вбито Віталія Журавльова. Фото Колаж

Пригода сталася біля будинку загиблого

Вранці 8 лютого у Нікополі було розстріляно автомобіль заступника мера Віталія Журавльова. Машина спалахнула, чоловік загинув на місці.

Інформація про це та відповідні фото та відео почали з’являтися у соціальних мережах. Потім у Дніпропетровській обласній прокуратурі підтвердили, що ця подія справді сталася цього ранку.

"За даними слідства, 8 лютого 2024 року на одній із вулиць м. Нікополь невідомі з невстановленої вогнепальної зброї розстріляли автомобіль, в якому знаходився заступник міського голови. Внаслідок обстрілу чоловік загинув на місці", — йдеться у повідомленні.

За фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Наразі тривають невідкладні слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Одна з основних версій – конфлікт із місцевим угрупуванням, який триває з 2017 року.

У Міністерстві внутрішніх справ України зазначили, що поліція продовжує працювати на місці вбивства заступника голови Нікопольської міської ради.

"Вранці невідомий розстріляв автомобіль, що належить заступнику голови Нікопольської ради. Автомобіль спалахнув. Після гасіння пожежі в салоні виявили тіло 59-річного чоловіка", — йдеться у пості МВС.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у січні поточного року диверсійна група розстріляла брата та сестру з Хотинської громади Сумської області. Трагедія сталася у селі Андріївка.