Сюрприз для військових та їхніх половинок: на вокзалі Києва виступили "Жадан і Собаки" та Марта Липчей (репортаж "Телеграфу")

Читать на русском
Автор
518
Спільне фото після концерту
Спільне фото після концерту. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Концерт супроводжували щирі посмішки та гучні оплески

Українських військових, які у середу, 14 лютого, відправились у подорож "Романтичним експресом" від "Укрзалізниці", чекав ще один приємний сюрприз на вокзалі Києва. Український співак та поет Сергій Жадан разом з гуртом "Жадан і Собаки", а також співачкою Мартою Липчей влаштували справжній концерт для захисників та їхніх половинок.

Фотокореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов також побував на ньому. Українські бійці були приємно здивовані та не стримували своїх посмішок.

Привіз українських захисників справжній паровоз, який також став осередком позитивних емоцій. На пероні лунали жива музика саксофона у виконанні талановитої військової.

А вже на самому вокзалі на бійців чекали вірші та пісні. Сергій Жадан та Марта Липчей виконали відому пісню "Червона рута", під яку військові та їхні половинки невпинно підспівували. А вже опісля ніхто не стримував оплесків та овацій.

По завершенню концерту українські захисники, які зараз знаходяться на реабілітації сіли у поїзд, де на них чекала святкова вечеря та вирушили у подорож.

Раніше "Телеграф" писав, що "Укрзалізниця" підготувала ще одну зворушливу ініціативу — привітання для військовослужбовців. Захисникам нашої країни можна передати теплі слова кохання через провідника, а він особисто вручить листівку адресату.