Антитіла відіграли масштабний сольник у Палаці спорту та відкрили збір для ЗСУ (фото)

Читать на русском
Автор
Гурт "Антитіла" Новина оновлена 15 лютого 2024, 16:33
Гурт "Антитіла"

Live show видалося щирим на емоції

Популярний український гурт "Антитіла" провів великий сольний концерт у Палаці спорту у Києві. Він став фінальним акордом навколосвітнього благодійного туру команди, під час якого гурт зібрав 640.000$ для закупівлі 10 000 якісних військових аптечок на потреби Сил Оборони.

У порівнянні із закордонними концертами київську музичну програму було значно розширено, а шоу збагачено новими технічними рішеннями. Наприклад, сцена у формі тризубу візуалізувала лейтмотив концерту.

Останнього разу шоу такого масштабу Антитіла проводили ще 5 років назад до повномасштабного вторгнення.

Гурт Антитіла на концерті
Гурт "Антитіла" на концерті

На концерті в Києві вперше наживо прозвучав альбом "MLNL". Саме його Антитіла представили на другий день повномасштабної війни прямо з підземного паркінгу, де базувався 130 батальйон ТРО, в якому музиканти несуть службу.

Концерт Антитіл
Концерт Антитіл

Також під час виступу відбулась довгоочікувана прем’єра пісні та відеокліпу "Ти саме та". Вона присвячена не лише коханим, а й країні, яка для нас — не просто дім, а місце, де живе майбутнє, де є дитячий сміх, де рідні й близькі поруч тримають небо один одному.

Фронтмен гурту Тарас Тополя
Фронтмен гурту Тарас Тополя

Ще вперше глядачі почули українську версію старого хіта колективу "Смотри в меня", на створення української лірики гурт надихнула Марічка Падалко.

Концерт у Палаці спорту
Концерт у Палаці спорту

Частина коштів з придбаних квитків та мерчу в Палаці Спорту піде на підтримку дітей загиблих побратимів рідного для Антитіл 130-го Батальйону. Також Антитіла розпочали новий збір коштів на FPV-дрони та катери для ГУР.

Раніше "Телеграф" писав, що Україна відмовилася виключати "Райффайзен" зі списку спонсорів війни.