Путін офіційно відмовився від дебатів на виборах: Пєсков дав кумедне пояснення

Читать на русском
Автор
1966
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото twitter.com/KremlinRussia

У Кремлі поспішили донести до свого народу, що Путін відрізняється від інших кандидатів

Російський диктатор Володимир Путін відмовився від безкоштовного теле- та радіоефіру на федеральних державних каналах, що виділяється для дебатів перед президентськими виборами у РФ. У Кремлі вже прокоментували рішення свого лідера.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков у ході конференції сказав, що президент має складний графік. Він підкреслив, що факт того, що Путін займає президентське крісло зараз і нібито має багато справ, відрізняє його від інших кандидатів.

"Путін є главою держави й живе в умовах напруженого президентського графіка. Це його відрізняє від інших кандидатів", — заявив Пєсков.

Також він додав, що росіяни й так можуть спостерігати за виступами Путіна, в яких він мовить про все, щодня.

"Росіяни мають можливість бачити заяви Путіна щодо всіх аспектів життя на щоденній основі", — підсумував прессекретар диктатора.

Варто додати, що жеребкування щодо розподілу ефірного часу для кандидатів проводиться напередодні початку агітаційного періоду у ЗМІ. Він стартує з 17 лютого, за 28 днів до виборів, і завершиться о нуль годині за місцевим часом 15 березня.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вибори у березні 2024 року Росія має намір проводити й на тимчасово окупованих територіях України. У Міністерстві внутрішніх справ України нашим громадянам нагадали, що участь у цих виборах може бути розцінена як колабораціонізм.