Підрив авто активістів на Одещині: стало відомо, у якому стані чоловік та дружина (фото)

Читать на русском
Автор
1721
Родичі активістів розповіли деталі
Родичі активістів розповіли деталі. Фото Колаж "Телеграф"

У них численні травми та опіки

Керівник громадської організації "Дія" Альберт Кручинін та його дружина Наталія після вибуху їхньої автівки в Одесі перебувають у лікарні. Стан жінка стабільно тяжкий, а чоловік — у комі.

Про це повідомили на сторінці Української добровольчої армії. Також УДА опублікувала фото постраждалих від вибуху.

"Наталія отримала важку акубаротравму. У Альберта чисельні травми, пошкодження та опіки, він знаходиться в комі. За такого діагнозу, як у Наталі, ніякі оперативні втручання не передбачені. Альберт, якому провели всі необхідні втручання, має підозру на травму хребта", — повідомляють родичі постраждалої парі.

Альберт Кручинін у палаті
Наталя Кручиніна у палаті

Також Альберту та Наталії, та їхнім дітям забезпечено посилену надійну охорону.

"Внутрішня безпека УДА, в тісній співдії з українськими спецслужбами і правоохоронними органами, працює в посиленому режимі. Маю надію, що цей резонансний терористичний акт буде розкрито по гарячих слідах, а виконавці та замовники будуть або затримані або ліквідовані", – повідомив Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

У ЗМІ зазначають, що, за даними правоохоронних органів, невідомий вибуховий пристрій був під днищем авто з боку переднього пасажирського сидіння. Його, ймовірно, прикріпили за допомогою магнітів. Містила ця вибухівка 400 г тротилу.

Раніше "Телеграф" писав, що УДА оголосила нагороду за інформацію про виконавців теракту. Її розмір становить 10 тисяч доларів.