Україна була під атакою ракет та "Шахедів": в Одесі приліт, дрони летіли на Київ

Читать на русском
Автор
3699
Колаж "Телеграф"

"Телеграф" стежить за ситуацією

Вечір п’ятниці, 23 лютого, не став спокійним ні для Росії, ні для України. Після збиття у Краснодарському краї Росії військового літака А-50У у багатьох областях України залунали сирени повітряної тривоги. "Телеграф" стежив за ситуацією.

23:41 Відбій повітряної тривоги в Київській області.

23:22 БпЛА в Макарівському районі Київської області, курс північно-західний. БпЛА в північній частині Київщини (Прип'ять), постійно змінює курс.

22:50 Попередньо після запуску ракети на Кропивницький також припинив існування носій ракети Су-34 в межах Херсонщини, пишуть моніторингові канали.

22:44 БпЛА в районі Василькова Київської області та в північній частині Київського водосховища, курс північно-західний.

22:33 Херсонська, Миколаївська, Кіровоградська області — знову загроза застосування балістичного озброєння.

22:28 Одеса: Внаслідок ворожого обстрілу виникло руйнування з послідуючим загорянням житлового будинку в Одесі. Наразі відомо про двох постраждалих. Поранені у важкому стані доставлені до лікарні.

Так виглядає місце прильоту в Одесі 23.02.2024
Так виглядає місце прильоту в Одесі 23.02.2024

22:25 Відбій загрози застосування балістичного озброєння. Актуальна карта тривог:

22:16 Ще одна ракета в напрямку Кривого Рогу.

22:12 Ракета в напрямку Кропивницького.

22:04 В Одесі другу ніч поспіль пожежа через атаку "Шахедів".

22:01 БпЛА "Shahed" в Кіровоградській області, кусом на Кропивницький. БпЛА в Миронівському районі Київської області, курс північно-західний (Обухів). БпЛА у Броварському районі Київської області.

21:50 Для східних областей тривога у зв’язку із загрозою застосування балістичної зброї, у той час як у решті областей тривога через "Шахеди".

Раніше Повітряні сили попереджали про відразу кілька груп дронів різного типу в Кіровоградській, Черкаській та Одеській областях.

Як повідомляв "Телеграф", раніше Повітряні сили спільно з Головним управлінням розвідки Міноборони України провели успішну спецоперацію зі збиття важливого військового літака Росії А-50У.