До скандальної забудовниці Stolitsa Group з обшуком могли прийти слідчі НАБУ: що кажуть у відомстві

Читать на русском
Автор
818
Владислава Молчанова Новина оновлена 31 липня 2024, 21:33
Владислава Молчанова. Фото Колаж "Телеграф"

"Телеграф" розповів деталі

У середу, 31 липня, до офісу співзасновниці компанії Stolitsa Group Владислави Молчанової нібито прийшли з обшуком детективи НАБУ.

Про це пише спільнота у Фейсбук "Всі недобудови Банк "Аркада". Там повідомили, що ймовірний обшук проводили на вулиці Богдана Хмельницького, де розміщується головний офіс Владислави Молчанової.

"Нарешті це сталось! Детективи НАБУ прийшли з обшуками до смотрящої за владою міста Києва, партнерки проросійського політика Андрія Портнова, забудовниці Владислави Молчанової! НАБУ проводить обшуки у столичного забудовника "Столиця Груп" на вулиці Богдана Хмельницького, де розміщується головний офіс Молчанової. Скандальну компанію Молчанової підозрюють в незаконному відчуженні столичних земель", — йдеться у повідомленні спільноти.

Проте у пресслужбі НАБУ на запитання "Телеграфу" цю інформацію не підтверджують і не спростовують. У відомстві порадили слідкувати за офіційними повідомленнями у соцмережах.

На момент публікації журналістка "Телеграфу" намагалась зв'язатись з офіс-менеджером Stolitsa Group, але слухавку ніхто не підняв.

Раніше "Телеграф" уже писав, що будівництво однієї забудови Києва розпочиналося з гучного скандалу. Там згадується Stolitsa Group.