Була його репетитором з англійської: як виглядає дружина віцепрем’єра Федорова та скільки років вони разом (фото)

Читать на русском
Автор
1255
Як виглядає дружина Федорова і що про неї відомо Новина оновлена 08 жовтня 2024, 20:46
Як виглядає дружина Федорова і що про неї відомо. Фото Колаж "Телеграфа"

Федоров разом із дружиною виховують доньку Марію

Дружина Михайла Федорова, який є наймолодшим міністром в українській політиці, так само як і дружина Олексій Арестович, намагається уникати публічності. Анастасія познайомилася з майбутнім віцепрем’єром ще у студентські роки і їм довелося пережити як злети, так і падіння.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Михайла Федорова та чим вона займається. Ми дізналися, як вони зустрілися, і скільки років живуть у шлюбі.

Як виглядає дружина Михайла Федорова та як вони познайомилися

Михайло Федоров майже п’ять років очолює міністерство цифрової трансформації та обіймає посаду віцепрем’єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій. І з початку війни на його плечі лягло ще більше відповідальності та роботи. Але вдома він має надійний тил і опору — дружину Анастасію та доньку Марію.

В інтерв’ю Elle, дружина міністра Анастасія розповіла про себе, зокрема, чим займається і яким був її шлях із Михайлом. Як відомо, Анастасія та її чоловік родом із Запоріжжя та разом вони навчалися у Запорізькому національному університеті, протн Михайло на факультеті "соціології та управління", а його дружина — "іноземної філології".

Дружина Михайла Федорова
Михайло Федоров разом із дружиною Анастасією

Познайомились вони у гуртожитку, коли завершували навчання. На своїй сторінці в Instagram Анастасія розповіла, що кілька місяців вони просто дружили, вона навіть була його репетитором, а потім почали жити разом, оскільки усвідомили, що не можуть один без одного.

Михайло Федоров із дружиною у студентські роки
Михайло Федоров із дружиною у студентські роки

За два тижні до їхньої першої річниці Михайло зробив Анастасії пропозицію руки та серця, а через 2,5 місяці вони зіграли весілля. Через три роки вони стали батьками дівчинки Марії. У вересні 2024 року вони відсвяткували 10-ту річницю шлюбу.

Михайло Федоров із дружиною
Весілля Михайла Федорова

Анастасія розповіла, що близько 4 років була викладачем англійської мови для IT-фахівців і розпочала свою кар’єру в Запоріжжі, як і Михайло. Вони все будували разом, тож пережили багато злетів та падінь. Незабаром пара переїхала до Києва, і Анастасія започаткувала свій бренд жіночого одягу COVER. На початку війни бізнес припинився, але незабаром відновив роботу та колекції Анастасії мали великий успіх.

Анастасія Федорова
Михайло Федоров 10 років у шлюбі з Анастасією

Разом із дочкою Анастасія з України не виїжджала на початку війни, хоч були такі пропозиції. Дівчина залишилася разом із чоловіком та допомагала ЗСУ, зокрема військовослужбовцям на Запорізькому напрямку, оскільки її батьки жили на окупованих територіях, і для неї це було дуже особисте.

Сім’я Михайла Федорова
Михайло виховує із дружиною доньку Марію

Анастасія продовжує займатися улюбленою справою, виступаючи не тільки як дизайнер, а й як модель для просування своєї модної колекції одягу. Дівчина активно веде сторінку в Instagram, де ділитися особистими фотографіями та думками.

Михайло Федоров разом із дружиною
Михайло та Анастасія Федорови
Анастасія Федорова
Дружина Михайла Федорова створила свій бренд одягу

"Телеграф" писав раніше, як виглядає жінка Сергія Притули і як вони познайомилися. Ми дізналися деякі факти біографії Катерини Сопельник.