Тіна Кароль вразила фанатів складною йогою (фото)

Читать на русском
Автор
541
Тіна Кароль ретельно стежить за своєю фігурою
Тіна Кароль ретельно стежить за своєю фігурою. Фото instagram.com/tina_karol/

Тіна професійно займається йогою

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно відпочивала з сином в Карпатах, вирішила відповісти на численні запитання підписників. Фанатів передусім цікавило, як зірці вдається завжди мати такий ефектний вигляд та перебувати в тонусі.

Тіна Кароль і справді має струнку фігуру та спокусливу зовнішність. На сторінці в Instagram у Тіни поцікавилися, яким видом спорту вона займається.

Тіна Кароль
Тіна опанувала йогу

Співачка наголосила, що дуже стежить за фігурою, дотримуючись дієти. Тіна Кароль облюбувала йогу, обравши стиль аштанга. Це фізично дуже складний стиль йоги, яким займаються люди, що вже мають певну гнучкість, витривалість та фізичну силу. Кароль наголосила, що неабияку роль грає позитивне мислення. Додамо, що Тіна також навчилася стояти на цвяхах, що також загартовує силу волі.

Тіна також показала, як саме займається йогою. Вона завмерла в одній із найскладніших асан, схрестивши ноги та піднявши себе лише руками.

Раніше "Телеграф" писав, що Тіна Кароль проникливо переспівала народну пісню "Ой сивая тая зозуленька". Шанувальникам припав до душі новий варіант пісні.