Маша Єфросиніна розповіла, чи зловживає алкоголем (фото)

Читать на русском
Автор
672
Єфросиніна дуже рідко дозволяє собі алкоголь
Єфросиніна дуже рідко дозволяє собі алкоголь. Фото Скриншот

Необдуманий крок може мати негативні наслідки, бо жінка має непереносимість алкоголю

Телеведуча Марія Єфросиніна, яка нещодавно вразила фанатів сяючим виглядом, розсекретила своє найпотаємніше бажання. Вона хоче дуже трохи – поласувати двома келихами улюбленого вина.

На сторінці в Instagram телеведуча розповіла, що вже більше чотирьох років абсолютно не може дозволити собі посмакувати вином. Необдуманий крок матиме негативні наслідки, бо жінка має непереносимість алкоголю.

"Офіційно заявляю: мрію випити два келихи свого улюбленого рожевого вина та не померти на ранок, ніби мене отруїли", — уточнила Маша.

Ця проблема виникла тоді, коли у 2020 році телеведуча перенесла важку форму коронавірусу.

Маша Єфросиніна
Маша мріє порушити залізобетонні правила

"Я та бісяча подружка, що п'є за столом водичку. Мені подобається не вживати алкоголь системно — від цього багато бонусів у житті", — зазначила жінка.

Маша не приховувала, що бувають моменти, коли дуже хочеться випити. Іноді знаменитість порушує заборони, дозволяючи собі ковток ігристого в спеку.

"Бл*ха, не буду зараз думати про завтра", — у таких випадках каже Марія.

Раніше "Телеграф" писав, що колега Остапа Ступки розповів, що актор після вироку за п'яне ДТП займається в театрі. В Національному драматичному театрі ім. Івана Франка не намагаються виправдати Остапа Ступку, який напідпитку сів за кермо.