Світлана Тарабарова замилувала фото з 9-місячною донькою

Читать на русском
Автор
Світлана Тарабарова порадувала фанатів
Світлана Тарабарова порадувала фанатів. Фото instagram.com/tarabarova

Маленькій принцесі сьогодні виповнюється рівно 9 місяців

Відома українська виконавиця, композитор та музичний продюсер Світлана Тарабарова порадувала своїх шанувальників, опублікувавши в особистому блозі Інстаграм свіжі кадри наймолодшої доньки Поліни. Дитині сьогодні виповнюється рівно дев’ять місяців — малеча з’явилася на світ 19 квітня 2023 року.

У п’ятницю, 19 січня, у сторіс популярної соцмережі співачка виклала кілька фото та відео зі своєю маленькою принцесою. "А у нас сьогодні свято. 9 місяців нашій Поліні", — підписала знімок Тарабарова.

33-річна артистка одружена з концертним директором Олексієм Бондарем, який старший за Світлану на 14 років. Пара одружилася у жовтні 2016 року. Нині подружжя виховує трьох дітей: сина Івана (2018), дочку Марію (2020) та молодшу Поліну.

Сама співачка родом із Херсона, який був окупований ворожою російською армією з початку березня 2022-го. У тому ж році 11 листопада під час контрнаступу на півдні України Збройні сили України звільнили місто від окупантів. Торік у липні Тарабарова поділилася з підписниками фото з мамою, яку вивезла з Херсона.

світлана тарабарова
поліна тарабарова бондар

Раніше "Телеграф" писав, що під час "Фабрики зірок" Світлана Тарабарова зустрічалася із Володимиром Дантесом. Співачка дала інтерв’ю, в якому розповіла, що стало причиною розриву їхніх стосунків.