"В твоїх обіймах не страшно": тяжкохвора Тишкевич ніжно звернулась до свого коханого (фото)

Читать на русском
Автор
Валентин Томусяк з дружиною Катериною Тишкевич
Валентин Томусяк з дружиною Катериною Тишкевич. Фото instagram.com/kateryna__tyshkevych

Актор Валентин Томусяк святкує сьогодні 41-річчя

Відома українська актриса і модель Катерина Тишкевич, яка довгий час страждає через невиліковну хворобу, привітала свого коханого чоловіка, українського актора театру і кіно Валентина Томусяка. 20 січня зірці виповнюється 41 рік.

Цієї суботи Тишкевич виклала у сторіс Інстаграму ряд ніжних кадрів, на яких в різні моменти зображені вона та її коханий чоловік. Зіркова пара у шлюбі з 2019 року, і Катя молодша за Валентина на 11 років. Дітей у подружжя немає.

"Вітаю, моє кохання. Будь мені здоровий та щасливий. В твоїх обіймах нічого не страшно! Щастя бути твоєю дружиною. Святкуй кожну мить життя, а я буду насолоджуватись твоїми танцями кожен раз як в останнє. А іноді приєднуватися і танцювати разом", — написала актриса.

катерина тишкевич валентин томусяк

Нагадаємо, що Катерина Тишкевич вже майже 9 років живе з невиліковною хворобою, яка проявляється сильними головними болями. З початком великої війни стан актриси поступово погіршувався через порушення біохімії мозку, спричинене травмою при народженні.

валентин томусяк

Нещодавно лікарі боролися за життя Тишкевич. В інтерв'ю Аліні Доротюк актриса розповіла, що восени вона добровільно лягла до психіатричної лікарні в Україні, де їй вводили сильний антидепресант за допомогою крапельниці. За кілька днів вона помітила, що почала сильно боліти рука. Там почався сепсис. Вже в приватній лікарні Катерину госпіталізували до реанімації, де вона пробула понад тиждень. В середині грудня актриса прийшла то тями, а пізніше вона виписалась з лікарні. Весь цей час з нею був її відданий чоловік.

катерина тишкевич валентин томусяк
катерина тишкевич валентин томусяк
катерина тишкевич валентин томусяк

У 2021 році актор Валентин Томусяк помилково потрапив до "чорного списку" Мінкульту. Актор нібито знявся у російському пропагандистському фільмі "Сонцепік".