Макіяж, як у Лопес: артистка розповіла свої секрети краси (відео)

Читать на русском
Автор
Джей Ло в 2018 році заснувала власний бренд
Джей Ло в 2018 році заснувала власний бренд. Фото instagram.com/jlo/

Лопес поділилася з підписниками, що зазвичай у вихідні дні обирає дуже простий догляд

Прекрасна половина людства завжди цікавиться секретами краси відомих зірок, які докладають чимало зусиль, щоб бути на висоті та відганяти від себе старість. Нещодавно на сторінцібренду Jlo Beauty, власницею якого є 54-річна американська актриса та співачка Дженніфер Лопес, з’явилося відео з коротким уроком макіяжу.

Лопес з підписниками поділилася, що зазвичай у вихідні дні обирає дуже простий догляд. На сторінці в Instagram знаменитість показала, як користується засобами власного бренду.

Джей Ло нанесла на обличчя зволожуючий крем, а на губи — спеціальну маску. Співачка уточнила, що засіб робить губи пухкішими та соковитими.

Джей Ло обирає мінімум макіяжу

Також Джей показала, як використовує рідкий хайлайтер. Трохи засобу вона вичавила на руку та обережно нанесла на кілька точок на обличчі.

Виконавиця уточнила, що використовує відтінок "Рожеве шампанське".

Додамо, що співачка й актриса є власницею косметичної марки JLo Beauty, яка випускає різні лінійки засобів для догляду за шкірою обличчя й тіла. Ідея власного бренду у Джей Ло виникла давно – в кінці 2018 року, тоді Лопес розповідала, що працює над розробкою власних продуктів по догляду за шкірою. Варто зазначити, виконавиця також випускає парфуми під своїм ім'ям, а кілька років тому спільно з Inglot Cosmetics і візажистом Скоттом Барнсом випустила колекцію засобів для макіяжу.

Раніше "Телеграф" писав, що гаряча Джей Ло в новому кліпі блиснула сукнею від українського дизайнера. Український бренд FROLOV припав до душі багатьом зіркам.