"Досмертний строк і чорна мітка": Сєрга висловився про бізнесмена Ігоря Гринкевича

Читать на русском
Автор
Коля Сєрга очолює "Культурний фронт"
Коля Сєрга очолює "Культурний фронт". Фото instagram.com/thekolya/

Сєрга вважає, що все майно Гринкевичів потрібно конфіскувати

Очільник "Культурного десанту" Коля Сєрга, який розповідав, що війна його дуже поміняла, нещодавно висловився про львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, замішаного у тіньових та незаконних зв’язках. На думку шоумена, злочинця потрібно жорстко покарати.

Сєрга вважає, що майно родини львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, підозрюваного у створенні злочинної організації, необхідно просто-напросто передати на потреби української армії. Про це шоумен розповів у коментарі, опублікованому на сайті "24 каналу".

Сєрга уточнив, що викрадення мільярдів гривень на ЗСУ вираховується кількістю втрачених життів.

"Не вважаю, що життя цього створіння – не назвав би навіть людиною – варте життя хоч одного воїна Збройних сил України. Тому, на мою думку, у таких випадках щонайменше потрібна повна конфіскація майна всієї тієї родини з подальшою передачею на користь ЗСУ. А самим Гринкевичам – бажано досмертний строк і чорна мітка", — підкреслив він.

Гринкевичі
Гринкевичі у 2023 році здійснили кілька масштабних покупок

Додамо, що затриманий в Одесі львівський бізнесмен Ігор Гринкевич мав зв'язки з чиновниками Міністерства оборони України та заволодів бюджетними коштами. Відомо, що компанії Гринкевича виграли понад двадцять тендерів на постачання одягу для ЗСУ на 1,5 млрд грн., залучивши до цього сумнівні фірми, які за своїми назвами та можливостями не відповідали стандартам.

Раніше "Телеграф" писав, що як Ігор Гринкевич озолотив свою родину. Гринкевичі організували собі розкішне життя, наживаючись на потребах української армії.