"Страшні жінки": блогери Іванов та Петров публічно образили Alyona Alyona та Аліну Доротюк (відео)

Читать на русском
Автор
Блогери дозволили собі мерзенні висловлювання про Alyona Alyona та Аліну Доротюк
Блогери дозволили собі мерзенні висловлювання про Alyona Alyona та Аліну Доротюк. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка та журналістка бурхливо відреагували на висловлювання блогерів

Відома журналістка та інтерв’юерка Аліна Доротюк опублікувала пост в Instagram, у якому показала, як блогери Сергій Іванов та Андрій Петров публічно коментують її зовнішність та взагалі невтішно відгукуються про її роботу, як інтерв’юера. Слідом за нею подібний пост з відео виклала співачка Alyona Alyona, якій також дісталося від цих блогерів.

Як виявилося, Іванов і Петров робили "розбір" інтерв’ю Доротюк з блогеркою "Людою з Голлівуду", де прозвучав меседж про "страшненьку подружку", і взагалі було виражене зневажливе ставлення до журналістки та її роботи.

"Коли я побачила, як двоє здоровенних дядьків сидять у кадрі та обговорюють мою зовнішність. Ще й серйозно радять пошукати "страшніше" себе серед, як я зрозуміла, повій з теплотрас. Я раптом задумалася. Ми так кенсилили Володимира Остапчука за його — порівняно з цими висловлюваннями — "безневинне" 10 з 10. А якимось Петрову та Іванову, які мають аудиторію понад 500 тисяч підписників на їхньому YouTube-каналі, готові спустити їм абсолютно мізогіністичні висловлювання з рук? ", — написала Аліна Доротюк у своєму посту.

Подібний "розбір" Іванов та Петров зробили на інтерв’ю Alyona Alyona у Маші Єфросініної, в якому назвали співачку "під’їзною хабалкою" та іншими нецензурними словами.

"Замість того, щоб приносити реальну допомогу Україні тут і зараз, обговорювати термінові питання, спрямовувати людей на єднання, правильні думки, вони просто сидять і перемивають кістки жінкам. Яка страшна, яка ні. Яку посадив би собі на ручки, а яку ні. Включаючи спотворення фактів та інформації", — написала Alyona Alyona у своєму посту.

Реакція на цей скандал була бурхливою, користувачі мережі відразу завалили пости співачки та журналістки коментарями:

Аліна Доротюк, Альона Альона, скандал
Скріншот коментарів під постами Аліни Доротюк та Alyona Alyona

Раніше "Телеграф" розповідав, що у мережі бурхливо відреагували на заяву Соні Морозюк про розрив із Гринкевичем. Скандальне розставання пари стало приводом для жартів та мемів.