"Раз на рік потрібно збирати валізи": Ілона Гвоздьова відповіла на чутки про розлучення з чоловіком (відео)

Читать на русском
Автор
Ілона Гвоздьова розповіла про стосунки з чоловіком Іваном Хом’ячуком Новина оновлена 31 січня 2024, 07:14
Ілона Гвоздьова розповіла про стосунки з чоловіком Іваном Хом’ячуком. Фото https://www.instagram.com/ilonagvozdeva/

Танцівниця здивувала відповіддю на питання про розлучення

Популярна українська хореограф та учасниця "Танців із зірками" Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зробила пластику грудей, відповіла на чутки про розлучення з чоловіком. Приводом для таких чуток став неоднозначний пост танцівниці у соцмережі.

На початку січня Ілона Гвоздьова опублікувала в Instagram пост, у якому заявила, що втомилася бути сильною жінкою. За її словами, жінки часто вигадують собі казковий світ, якого насправді немає.

"Щастя можна роками вибудовувати, а зруйнувати можна за мить! А може все так тільки здавалося? Може й не було того щастя, просто так здавалося, просто це була звичка і так було комфортно?!", — загадково написала Ілона Гвоздьова у своєму пості.

Ця публікація породила багато чуток, і тепер хореографка вперше прокоментувала чутки про розлучення із чоловіком. У рубриці

"ТУР ЗІРКАМИ" на ютуб-каналі Люкс ФМ Ілона Гвоздьова запевнила, що у них із чоловіком усе гаразд.

"Можу всіх запевнити — з чоловіком у мене все добре", — заявила танцівниця.

І навіть поділилася секретом міцних стосунків у шлюбі: "У мене навіть є секрет для тривалих стосунків — раз на рік точно потрібно збирати валізи, ну чи хоча б вдавати, що ти йдеш. Щоб чоловік завжди хотів тебе утримувати і завойовувати. Мені здається у мене це поки що виходить".

Раніше "Телеграф" розповідав, що хореограф Ілона Гвоздьова в чорній білизні показала, як виглядають її груди після пластики. Артистка збільшила бюст у жовтні минулого року.