Світлана Білоножко розкритикувала зрадницю Таїсію Повалій

Читать на русском
Автор
750
Світлана Білоножко засуджує Таїсію Повалій
Світлана Білоножко засуджує Таїсію Повалій. Фото instagram.com/svitlana_bilonozhko/

Для Світлани Білоножко позиція путіністки стала справжнім потрясінням

Дружина покійного народного артиста України Віталія Білоножка — співачка Світлана Білоножко – висловилася про путіністку Таїсію Повалій, яка уже тривалий час проживає в Росії та підтримує режим кремлівського карлика. Артистка переконана, що на Повалій так вплинули гроші.

В інтерв'ю Rostyslove Production Світлана Білоножко пригадала, як вони з чоловіком тривалий час підтримували творчість Таїсії Повалій, були знайомі з мамою виконавиці. Після початку великої війни для подружжя Білоножків позиція путіністки стала справжнім потрясінням.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій в Росії цинічно виконала "Пісню про рушник"

За словами Світлани, мама Повалій, переживши стрес, тривалий час лікується в психлікарні. "Мене шокувала Тая Повалій. Ми її настільки знаємо. Вона не те, що шокувала, вона вбила нас просто. Ми так подумали, що у неї там щось не так в голові. Вона говорить такі речі й проклинає все на світі… Та хто ти така! Що ти собі дозволяєш! Але як же можна, коли її мама, проста жінка, в лікарні від цього жахіття", — розповіла Світлана.

Співачка переконана, що на Повалій так вплинуло розкішне життя в країні-агресорці. Білоножко стверджує, що суттєві доходи, які вона почала отримувати в Росіїі, затьмарили розум артистки.

"Коли вакханалії їхнього поганого царька прийде кінець, то і їм також. Бо українці не прощають такого. Поруч людей нема, які б сказали: "Що ж ти робиш, с*ка? Тобі не шкода ні матір, ні святої землі…" — висловилась знаменитість.

Світлана переконана, що колишні українські артисти, які підтримують росіян, рано чи пізно будуть покарані.

Раніше "Телеграф" писав, що артистка Євгенія Власова жорстко пройшлся по Таїсії Повалій. Виконавиця наголосила, що переважна більшість артистів, які стали на біг агресора, загубили здоровий глузд.