"Елен і друзі": як помінялися головні герої легендарного серіалу про підлітків (фото)

Читать на русском
Автор
1946
Елен Ролле і Патрік П’юдеба із культового серіалу
Елен Ролле і Патрік П’юдеба із культового серіалу. Фото Колаж

Актори французької стрічки крутили романи

Американський ситком "Друзі", який вийшов у 1994 році і транслювався протягом десяти років, полюбили у всьому світі. У 90-ті неабияку популярність здобув і французький серіал "Елен і друзі" про студентів вигаданого паризького університету.

На пострадянському просторі новинку вподобали дівчата та хлопці, яких просто було неможливо відірвати від екранів телевізора. "Телеграф" зібрав цікаву інформацію про головних героїв проєкту "Елен і друзі".

"Елен і друзі" дещо перекликається із серіалом "Перші поцілунки". Стрічка мала продовження – "Мрії кохання". А у 2011 році побачив світ серіал "Таємниці кохання", де зіграли ті ж герої, які вже були зрілими людьми.

Актори серіалу мали бурхливе особисте життя. Зокрема зірки, які перевтілилися в Каті і Етьєна, зустрічалися не лише на екрані, а й у реальному житті. Головна героїня Елен Ролле, якій наразі 57 років, майже ніколи не розповідала про особисте життя. Відомо, що вона всиновила двох дітей з Ефіопії.

Елен Ролле
Елен Ролле усиновила дітей з Ефіопії

53-річний Патрік П’юдеба, який зіграв хлопця Елен — Ніколя — розповідав, що у них виникли почуття. Понад двадцять років він зберігав таємницю, адже Елен переважно мовчала про особисте.

Патрік П’юдеба
Патрік П’юдеба організував власне ранкове шоу

Актор мав дружину, але сім’я розпалася, дітей він не має. Патрік придумав власне ранкове шоу.

56-річна Лалі Мен’ян, яка зіграла Лалі, виступала у ранковому шоу з Патріком П’юдеба. Свого часу жінка відкрила в Ніцці бутик красивої жіночої білизни.

Лалі Мен’ян
Лалі Мен’ян є власницею бутиків жіночої білизни

У Лалі був бурхливий роман із режисером Нікола Філалі. У пари народився син Мілан, але Лалі і Нікола не створили сім'ю. Згодом Лалі вийшла заміж за фотографа та народила ще одного сина.

52-річний Себастьєн Рош, який зіграв Крістіана (Крі-Крі), відлучався від зйомок у молодіжному серіалі на запис альбому. Він зіграв у фільмі з Жераром Депардьє, а згодом повернувся до ролі Крі-Крі, яка йому дуже личить.

Себастьєн Рош
Себастьєн Рош записав альбом

Акторка Лор Гібер, яка виконала роль Бенедикт, успішно вийшла заміж. Жінка має двох доньок. Знаменитість часто знімається в рекламних роликах.

Лор Гібер
Лор Гібер знімається у рекламі

Раніше "Телеграф" писав, що на церемонії Emmy Awards 2024 зворушливо вшанували Меттью Перрі. Масштабний захід був наповнений не лише радісними митями, зірки Голлівуду згадали і про непоправні втрати, яких зазнав зірковий світ.