TikTok-зірка TUMAZAR в образі сексі-купідона здивував новою піснею до Дня закоханих (відео)

Читать на русском
Автор
TUMAZAR здивував перетворенням
TUMAZAR здивував перетворенням. Фото прес-служба

Блогер, який нестандартно навчає англійської, представив нову пісню

Молодий співак TUMAZAR (Назар Туманік), який відомий широкій аудиторії користувачів TikTok як нестандартний викладач англійської мови, представив нову пісню, яку приурочив до Дня святого Валентина. Трек називається "Як тобі" — це дебютна робота виконавця у жанрі поп-реп.

У новій пісні ліричний герой намагається розгадати "мову кохання". Він вдається до різних маніпуляцій і відчуває цілий калейдоскоп почуттів. Сам виконавець пісні Назар Туманік вважає, що справжні почуття будуть зрозумілі і без слів.

"Щоб по-справжньому зрозуміти кохання, люди переживають цілий спектр різних емоцій. Іноді вони як з різних світів говорять різними мовами і не розуміють один одного. Але справжні почуття будуть зрозумілими і без слів", — поділився TUMAZAR.

Варто зазначити, що для релізу пісні "Як тобі" блогер знявся у незвичайній фотосесії, де приміряв образ брутального сексі-купідона. На деяких знімках Назар позує в кумедних пухнастих штанях і зі стрілами та луком, при цьому у нього голий торс. А в лірик-відео TUMAZAR постав у цьому ж епатажному образі, але ще й із чорними рогами.

TUMAZAR, Назар Туманік
TUMAZAR, Назар Туманік

Раніше "Телеграф" розповідав, молода українська співачка SHADU у рожевому латексі приміряла образ Барбі. Красуня здивувала новими спокусливими образами.