Максим Галкін показав, як зараз виглядає Пугачова, яка втекла з РФ (фото)

Читать на русском
Автор
1159
Галкін та Пугачова підтримали Україну після початку повномасштабної війни
Галкін та Пугачова підтримали Україну після початку повномасштабної війни. Фото https://www.instagram.com/maxgalkinru/

Артистка, схоже, не збирається старіти

Відомий російський комік Максим Галкін, який із сім’єю втік з РФ після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, поділився свіжим фото своєї легендарної дружини Алли Пугачової. Схоже, свій пост комік приурочив до Дня закоханих, який відзначається 14 лютого.

На свіжій фотографії Алла Борисівна і сама виглядає дуже свіжо та молодо. На ній світлі джинси та біла кофта вільного крою з широкими рукавами. Волосся співачки розпущене і недбало укладене, а з вікна на ньому переливається сонце. При цьому Пугачова тримає в руці телефон і "дзвонить другу", а в іншій руці у неї сигарета, що димиться. Видно, що вона дуже захоплена тим, що відбувається.

У підписі до публікації Галкін не став вітати дружину з Днем закоханих, просто написав: "Дзвінок другу".

Користувачі у коментарях зазначили, що Алла Борисівна дуже гарно виглядає після втечі з Росії. Також багато компліментів радянській артистці написали й українські користувачі.

Зазначимо, що в листопаді Алла Пугачова зробила таємний візит до Росії, де, за даними російських ЗМІ, вирішувала справи з нерухомістю та іншим майном через переїзд до Ізраїлю. Також пропагандисти оприлюднили фото, що артистку допитували російські прикордонники, затримавши її на в’їзді до РФ. Варто зазначити, що чоловіка Пугачової Максима Галкіна визнали іноагентом у Росії, тому він туди не їздить, а ось сама Пугачова не втратила права на візити до РФ.

Галкін, Пугачова

Раніше "Телеграф" розповідав, що Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав українську пісню. Вийшло навіть без російського акценту.