Жарт вийшов з-під контролю: Меган Фокс оскандалилася висловлюванням про українських жінок (фото)

Читать на русском
Автор
Меган Фокс спробувала виправдатися за свій "жарт"
Меган Фокс спробувала виправдатися за свій "жарт". Фото https://www.instagram.com/meganfox/

Актриса невдало висловилася про українок

Відома голлівудська актриса Меган Фокс нарвалася на жорстку критику після "жартівливого посту" у соцмережі. У ньому актриса образила українських жінок, порівнявши їх із "надувними ляльками".

Меган Фокс опублікувала у своєму Instagram фотографію з вечірки після Super Bowl. На ній вона зображена в компанії Тейлор Свіфт і свого бойфренда Колсона Бейкера.

При цьому користувачі помітили, що Меган Фокс на цьому знімку зовсім не схожа на себе і запідозрили зайве захоплення зірки "уколами краси". У соцмережі актриса залишила пост, у якому вирішила "пожартувати", порівнявши себе з "надувною українською лялькою".

"Виявилося, що це просто тінь на фотографії з мобільного телефону, на якій я виглядаю як українська надувна лялька. Коли насправді я виглядаю як одна з тих супер дорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії", — написала під фото Меган Фокс.

Проте "жарт" зірка в коментарях не зацінили, і одразу накинулися на актрису зі звинуваченнями. Причому, хейтять Меган Фокс не лише українки, а й інші жінки:

  • "Думаю, ксенофобія по відношенню до східноєвропейських людей все ще існує в Голлівуді".
  • "Дуже неввічливо з вашого боку так говорити про українських жінок, ви себе показали не в кращому світі".
  • "Гидкий пост, враховуючи, скільки українських жінок стали жертвами сексуального насильства останнім часом".
  • "Вам далеко до українських жінок".
  • "Що за чорт? Я українка. Я схожа на надувну ляльку?".
Меган Фокс
Коментарі під постом Меган Фокс

Після хвилі хейту в коментарях Меган Фокс спробувала виправдатися, зазначивши, що зовсім не це мала на увазі. І взагалі, за її словами, це все був просто жарт.

Меган Фокс, скандал

Раніше "Телеграф" розповідав, що дівчина образила українців у прямому ефірі і поплатилася. Українка так відсвяткувала на день народження, що на ранок довелося вибачатися в СБУ.