Саша Чемеров із "Культурного Десанту" випустив незвичайну пісню, яку написав 15 років тому (відео)

Читать на русском
Автор
Сашко Чемеров представив нову ліричну пісню
Сашко Чемеров представив нову ліричну пісню. Фото прес-служба

Це пісня про те, наскільки важливо відпускати свої емоції.

Відомий український музикант, виконавець та продюсер Саша Чемеров, який з початку війни долучився до "Культурного Десанту", представив українцям ліричну сольну композицію "Сльози". До прем’єри артист також зняв чуттєве лірик-відео, в якому постав у незвичайному романтичному образі.

Як повідомили у прес-службі артиста, трек "Сльози" став уже 13-м синглом у сольній кар’єрі Саши Чемерова. Демоверсію цієї пісні було написано 15 років тому — ще 2009 року. На той час вона увійшла до альбому одного з російських виконавців, якого Чемеров на той час продюсував.

Саша Чемеров
Сашко Чемеров. Фото: прес-служба

Однак тепер, коли артист копався у старих "демках", він знайшов цю композицію і вирішив подарувати їй нове життя. Чемеров каже, що "пора повертати своє собі".

За словами Саши Чемерова, його нова пісня "Сльози" про силу кохання, про те, як важливо відпускати все, що завдає біль, йти вперед і залишатися собою за будь-яких обставин.

Зазначимо, що Саша Чемеров відомий широкій аудиторії, як продюсер та лідер гуртів The Gitas та "Димна Суміш". Також він був автором пісень для гурту Quest Pistols. Свого часу Саша Чемеров заспівав дуетом з лідером "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, а також має дуетну композицію з Христиною Соловій.

Раніше "Телеграф" розповідав, що TikTok-зірка TUMAZAR в образі сексі-купідона здивувала нову пісню до Дня закоханих. Це дебютна робота виконавця у жанрі поп-реп.