"Окружили х**лов": Цимбалюк обурився на українців, які співчувають смерті Навального (фото)

Читать на русском
Автор
1442
Тарас Цимбалюк звернувся до українців через Навального
Тарас Цимбалюк звернувся до українців через Навального. Фото instagram.com/taras.tsymbaliuk

Чомусь наші люди дотепер продовжують вірити у "хороших руських"

Відомий український актор, зірка популярного серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк вкотре розвінчав міф про "хороших руських", які начебто існують і виступають проти агресії щодо українців. У приклад артист навів російського опозиціонера Олексія Навального, про смерть якого стало відомо у ЗМІ 16 лютого 2024 року.

У соцмережі Інстаграм актор навів скриншот повідомлення у колишньому Twitter за 29 серпня 2024 року, в якому Навальний називає українців "хохлами". "Оточили хохлів зрозуміло, що не ополченці. І знищувати, у разі чого, не ополченці будуть. А це палево на цьому етапі", — писав тоді росіянин.

Тарас Цимбалюк зазначає, що не може збагнути, чому таку людину продовжують толерувати, а також співчувати смерті росіянину. "Третій день бачу овер дох**а постів, сторіс, де певний пласт українців толерую і співчуває… ось, для розуміння", — нагадав 34-річна зірка.

олексій навальний

Це не єдині неоднозначні слова Олексія Навального про Україну. У 2014 році опозиціонер засудив анексію Криму, але при цьому заявив, що півострів вже частина Росії і ніхто його повертати не буде, тому ще це "не бутерброд". Пізніше він заявляв, що у разі своєї перемоги на президентських виборах у РФ має намір провести в окупованому Криму референдум.

Нагадаємо, на початку серпня 2023 року Навальний був відправлений на 19 років до колонії особливого режиму за статтею про екстремізм. Колонія особливого режиму вважається найжорсткішим покаранням, передбаченим російським законодавством. Згодом його перевели до колонії "Полярний вовк" у Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ. За даними ЗМІ, у Навального відірвався тромб.