У стильному образі: Сірша Ронан вразила блискучим вбранням на премʼєрі фільму (фото)

Читать на русском
Автор
Сірша Ронан мала неперевершений вигляд
Сірша Ронан мала неперевершений вигляд. Фото Getty Images

Сірша Ронан обрала жіночний та елегантний лук для червоної доріжки

Сірша Ронан — американська й ірландська акторка. Вона відома своїми ролями у фільмах "Спокута", "Милі кістки", "Бруклін", "Маленькі жінки" тощо. Зірка завжди має стриманий, але стильний вигляд. Цього разу Сірша сяяла у трендовому образі на прем’єрі фільму.

Вчора, 17 лютого, відбулася прем’єра фільму "Вигнання" на кінофестивалі у Zoo Palast в Берліні. Сірша Ронан — головна героїня цієї кінострічки, а також продюсерка.

Так, для цієї події акторка обрала оверсайз вбрання прямого крою. Образ складався з довгого блискучого топу сріблястого кольору з невеликим декольте і напівпрозорої білої спідниці в підлогу. Завдяки тонким бретелям, образ виглядав невимушено та легко. Також вибір акторки впав на сріблясті босоніжки на невисоких підборах.

Сірша Ронан
Фото: Getty Images

Прикраси та аксесуари зірка вирішила не одягати. Акуратна зачіска і неяскравий макіяж зробили образ довершеним. Зірка злегка виділила очі за допомогою косметики і зробила легкі локони на короткому волоссі.

Сірша Ронан
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що нещодавно відбулася прем’єра фільму "Мадам павутина", де головну роль зіграла Дакота Джонсон. Зірка засяяла на допрем’єрному показі у "голій" сукні.