Наталія Могилевська розповіла, чи вийшла заміж за коханого

Читать на русском
Автор
Наталя Могилевська з чоловіком виховують двох доньок
Наталя Могилевська з чоловіком виховують двох доньок. Фото instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Жінка вважає, що під час війни грати весілля – безглуздо

Українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно вразила фанатів свіжим виглядом, зізналася, чи перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Валентином, особистість якого вона приховує від зацікавленої публіки. Пара виховує двох донечок.

У програмі "Люкс ФМ" 48-річна знаменитість уточнила, що з обранцем вона не збирається грати пишного весілля, адже під час війни це не дуже актуально. Наталія наголосила, що кошти краще спрямувати на потреби ЗСУ.

Наталія Могилевська, Валентин
Наталія з чоловіком

Благодійністю виконавиця займається разом зі своїм коханим чоловіком. Жінка переконана, що під час війни грати весілля – безглуздо. "Ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією", — підкреслила Наталія.

Говорячи про офіційне оформлення у РАЦСІ, Могилевська не вдавалася в конкретику, а завуальовано сказала: "Можливо, ми вже це зробили".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Наталія Могилевська показала, як круто катається на ковзанах. Вона розмістила атмосферне відео свого відпочинку.