"Потрібно більше людей, щоб чинити опір та перемагати", - гітарист ВВ Євген Рогачевський про своє ставлення до концертів зараз

Читать на русском
Автор
Під час війни Євген Рогачевський припинив виступи з ВВ
Під час війни Євген Рогачевський припинив виступи з ВВ. Фото Facebook Євгена Рогачевського

Музикант ВВ на війні досліджує інстинкт самозбереження української нації

Гітарист ВВ Євген Рогачевський розповів про своє ставлення до концертів під час війни та бажання людей захищати Україну. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграф".

Музикант не проти того, щоб концерти у Києві відбувалися, але він висловив певне непокоєння тим, що на передовій потрібно більше людей.

"Мені дійсно цікаво, чи вистачить у цієї нації інстинкту самозбереження. Та чи зможе нація виокремити із себе достатню кількість людей для того, щоби вони зі зброєю у руках захищали свободу своєї держави. Що стосується концертів, то, напевно, це нормально. Але за умови, що є достатня кількість людей готових стати на фізичний захист нашої держави. А це надважливо. Я не проти концертів, але я за те, щоб наших тут було більше. Потрібні люди, щоб нас було достатньо для того, щоб чинити опір та перемагати", — сказав музикант.

Також він дивується тим музикантам, котрі воюють та встигають виступати. Особисто про себе він каже, що він дав лише декілька концертів разом з ВВ, коли його частина стояла під Києвом. З того часу він не виходив на сцену і навіть не виступає сольно перед своїми побратимами.