Вперше за два роки: гурт "Океан Ельзи" презентує нову пісню з початку війни (відео)

Читать на русском
Автор
"Океан Ельзи" випустить першу сольну пісню вперше за час війни
"Океан Ельзи" випустить першу сольну пісню вперше за час війни. Фото instagram.com/okeanelzy_official

Остання пісня гурту вийшла в липні 2022

"Океан Ельзи" — культовий український гурт. Цього року він святкує своє 30-річчя. За час війни, тобто з 2022 року, гурт не випустив жодної сольної пісні. Однак сьогодні стало відомо, що "Океан Ельзи" представить нову композицію під назвою "Відповідь".

Про це гурт повідомив на своїй сторінці в Instagram. "Океан Ельзи" випустив тизер до кліпу на новий трек, що вийде 23 лютого.

"Океан Ельзи" не випускав нових сольних пісень понад два роки. У березні 2023 вийшов римейк на їхню пісню "Обійми" разом із Робертом Дель Наєм з британського гурту Massive Attack, а також у червні 2023 — нова версія композиції "Я їду додому". Однак нових сольних композицій не виходило.

Також у травні 2023 вийшла пісня "Коли ми двоє", яку фронтмен Святослав Вакарчук виконав разом зі співачкою KOLA. Зірки присвятили цей трек тим, хто кохає і зараз вимушений чекати.

Так, упродовж війни гурт влаштовував благодійні концерти і підтримував Збройні Сили України. Вони збирали немаленькі суми коштів і перераховували на лікарні та армію.

Раніше "Телеграф" розповідав, що гурт "Океан Ельзи" показав, як кипить робота на новим альбомом у студії. В честь 30 Дня народження, учасники вирішили презентувати новий альбом вперше за сім років.