Співачка LP після скасування концерту в Європі вибачилася перед українцями за витівку із триколором (відео)

Читать на русском
Автор
LP після скасування концерту поспішила вибачитись за витівку з триколором Новина оновлена 28 лютого 2024, 18:12
LP після скасування концерту поспішила вибачитись за витівку з триколором. Фото https://www.instagram.com/iamlpofficial/

З’явилися подробиці скандалу

Популярна американська співачка Лаура Перголіцці, відома як LP, яка оскандалилася витівкою з російським триколором, вибачилася перед українцями. А сталося це після скасування концерту артистки у Прибалтиці, де різко засудили витівку епатажної зірки.

Напередодні LP опублікувала у своєму Instagram відео, на якому похвалилася подарунком від російських фанатів — сірим худим з триколором. Після того, як співачку захейтили у коментарях українські користувачі, вона записала відео, в якому пояснила, що любить усіх своїх фанатів у всьому світі. У цьому ж ролику зірка запросила шанувальників на свій концерт у Литві у березні 2024 року.

Однак, після скандального відео в худі з російською символікою, LP прилетіла несподівана реакція — її запланований виступ у Литві скасували. Артистка після скасування концерту, схоже, усвідомила свою помилку і записала ще одне відео, в якому вибачилася і висловила підтримку Україні.

"Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. Це була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди робитиму це", — сказала LP у новому ролику.

Зазначимо, що раніше, у 2022 році, LP неодноразово виходила на сцену своїх європейських концертів з українським прапором у руках, який їй вручали українські біженці після початку повномасштабної війни в Україні. Тому худі із триколором, яким хвалилася співачка, викликало таку бурхливу реакцію і хейт у мережі.

співачка LP, скандал

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олег Винник засвітився на свіжому фото із фанаткою. Як зараз виглядає артист.