Шакіра в мінісукні викликала фурор на шоу Джиммі Фелона (фото)

Читать на русском
Автор
866
Шакіра мала спокусливий вигляд
Шакіра мала спокусливий вигляд. Фото Getty Images

Співачка підкорила глядачів сексуальним виглядом

Найуспішніша латиноамериканська артистка Шакіра вражає відвертими вбраннями і не боїться показувати свою фігуру публіці. На популярному телешоу зірка з’явилася в сексуальній чорній мінісукні.

47-річна співачка відвідала "Вечірнього шоу з Джиммі Феллоном" і викликала фурор красивим вбранням. Шакіра мала ефектний вигляд.

Для цієї події зірка обрала чорну коротку сукню з відкритими плечима та стразами золотистого кольору. Образ відкрив красиві ноги співачки і підкреслив її струнку талію. Сукня виділила пружне декольте зірки. Доповнила образ зірка сережками і яскравим макіяжем.

Шакіра
Фото: Getty Images
Шакіра
Фото: Getty Images

Завершили лук чорні ботфорти ша шпильці. Варто зазначити, що Шакіра виглядала приголомшливо та набагато молодшою за свій вік.

Шакіра і Джиммі Фелон
Шакіра і Джиммі Фелон. Фото: Getty Images

На шоу співачка також виступила з піснею. Для цього вона змінила образ на не менш ефектний. Для мініконцерту зірка обрала трендові штани оверсайз білого кольору і повністю прозорий топ, що прикривав груди. Прикрасив образ та зробив його незвичайним широкий чокер на шиї білого кольору.

Шакіра
Фото: Getty Images
Шакіра
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон вперше став батьком. Його з дружиною Сьюкі Вотерхаус помітили на прогулянці. Актор штовхав ніжно-рожеву коляску з новонародженим, тоді як Сьюкі йшла поруч із ним.