"Ви хочете, щоб мене обливали брудом?": Олег Скрипка різко відреагував на питання журналістки про зраду дружини і "перевів стрілки"

Читать на русском
Автор
Олег Скрипка Новина оновлена 02 квітня 2024, 16:03
Олег Скрипка. Фото instagram.com/o.skrypka

Олег Скрипка обурився і відповідав питаннями на питання

Український композитор Олег Скрипка, чий концерт влітку зірвали росіяни, обурився питанню журналістки про зраду дружини. Лідер гурту "Воплі Відоплясова" почав "переводити стрілки" і дорікнув Наталі Тур російськими піснями, які раніше грали на радіо, представницею якого вона є.

Співак спокійно і впевнено відповідав на питання стосовно мобілізації, однак щойно мова зайшла про невірність Олега у шлюбі, він розлютився і почав дорікати журналістці, що на їхньому радіо до початку війни грали російські пісні. Це трапилося під час інтерв’ю "Тур зірками", яке у співака брала Наталка Тур.

-Ви музикант, ви дуже багато гастролюєте і часто подейкують, що в людей вашої професії багато спокус у житті. Чи були моменти за ваш довготривалий шлюб з дружиною, що ви їй десь, можливо, зрадили або, можливо, були якісь спокуси в вашому житті?

-А навіщо це питання?

-Цікаво, як ви подолали, можливо, цей складний період у житті.

-А от на вашому радіо були до повномасштабного вторгнення російські пісні. Як ви до цього ставитесь?

Не давши журналістці розгорнуто відповісти, співак перебив її і задав те ж саме питання про російські пісні на радіо. Наталка швидко "викрутилась" і припустила, що запитання про зразу зачепило Олега і він "не без гріха". Наприкінці розмови вокаліст все ж сказав, що вірний дружині.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ексучасник "МастерШеф" Влад Міцкевич заявив, що мав стосунки з Олею Поляковою і показав їхні спільні інтимні фото. Співачка не змусила шанувальників довго чекати з відповіддю і відреагувала на "п’яно-наркотичні" заяви кулінара про таємний роман.