Злата Огнєвіч відреагувала на чутки про вагітність (фото)

Читать на русском
Автор
515
38-річна Злата Огнєвіч Новина оновлена 22 квітня 2024, 12:19
38-річна Злата Огнєвіч. Фото instagram.com/zlata.ognevich

Злата продемонструвала ідеальну фігуру

Українська співачка Злата Огнєвіч, на яку накинув оком Міша Крупін, вирішила розвіяти чутки про першу вагітність, які розгорілися після одного з її концертів. Артистка похизувалася фігурою в сукні, яка вигідно підкреслила всі вигини.

Злата обрала спокусливий образ – яскраво-червону сукню. На сторінці в Instagram Злата розмістила кадри, де вона демонструє свою струнку статуру.

Злата Огнєвіч
Чарівна Злата. Фото instagram.com/zlata.ognevich

Червона обтисла сукня вдало підкреслила її бюст, а також животик. А червона помада ідеально доповнювала образ. Прямо коментувати чутки про вагітність Злата Огнєвіч не стала. Вона лише натякнула прихильникам, що поки народжувати не збирається. Жінка завмерла в кокетливій позі.

Додамо, що думки про першу вагітність Злати Огнєвіч виникли у прихильників артистки після того, як на фан-сторінці виконавиці опублікували відео, де видно округлий животик. Фанати почали трубити, що співачка при надії, але всі припущення були розвіяні.

Раніше "Телеграф" писав, що Ксенія Мішина заінтригувала оголеною світлиною з чоловіком та натякнула на нове кохання. Акторка виклала пікантне фото і додала неоднозначний підпис.