Два найрозкішніші образи за день: 52-річна королева Данії вигуляла стильні вбрання (фото)

Читать на русском
Автор
Королева Данії завжди має стильний вигляд
Королева Данії завжди має стильний вигляд. Фото gettyimages

Її величність мала розкішний вигляд

Дружина короля Фредеріка X Мері, яка нещодавно поспілкувалася з Оленою Зеленською, вражає стильними й вишуканими вбраннями. Королева постала у розкішних образах.

Як повідомляє "Телеграф", 52-річна королева Данії. В один її величність вигуляла відразу два стильні луки. У четвер, 2 травня, Мері відвідала церемонію вручення грантів стипендії університеті. Пізніше її величність разом із чоловіком Фредеріком сіли на борт Королівського корабля "Даннеброг".

Для першої події королева обрала класичний костюм, що складався з білого піджака і чорних брюк вільного крою. Синьо-блакитна блузка стала акцентом образу, а його родзинкою — розкішна золота брошка. Волосся королева вирішила розпустити, вклавши його у легкі локони, а макіяж зробила з акцентом на очі.

Королева Данії
Фото: Getty Images
Королева Данії Мері
Фото: Getty Images

На борт корабля королева сідала у не менш стильному й вишуканому вбранні. Її величність обрала синю сукню у дрібний горошок довжини міді. Доповнила свій лук Мері туфлями на високому каблуку. Цього разу зачіску зовсім інша: королева зібрала волосся у низький хвіст і вдягнути білий обруч.

Королева Данії Мері
Фото: Getty Images
Королева і король Данії
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що королева Англії Камілла як головнокомандувач відвідала особливий для неї полк на знак пошани свого покійного батька, майора Брюса Шанда, що помер у 2006 році.