В білосніжній блузі з об’ємними рукавами: перша леді України зустрілася із королевою Данії (фото)

Читать на русском
Автор
655
46-річна Олена Зеленська Новина оновлена 15 квітня 2024, 21:40
46-річна Олена Зеленська. Фото Facebook.com

Зеленська наголосила, що вся королівська родина Данії веде активну громадську діяльність

Перша леді України Олена Зеленська, яка нещодавно розповідала про свою місію, перебувала з візитом в Данії, де зустрілася із дружиною Фредеріка X – королевою-консортом Марі. За словами Зеленської, Данія є дуже надійним патрнером України у багатьох питаннях.

Світлини оприлюднено на сторінці дружини українського президента Володимира Зеленського у Facebook. Олена Зеленська для зустрічі з королівською сім'єю обрала білу вишиту блузку з пишними рукавами та чорні широкі штани.

Олена Зеленська, королева Марі
Олена Зеленська поспілкувалася із королевою Данії. Фото facebook.com/olenazelenska.official

"Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Під час візиту до Данії торік ми із президентом України мали честь зустрітися з Її Величністю, королевою Маргрете II. А сьогодні рада зустрічі вже з Її Величністю королевою Данії", – написала Зеленська та наголосила, що вся королівська родина Данії веде активну громадську діяльність.

Олена Зеленська
Зустріч у Данії. Фото facebook.com/olenazelenska.official

Дружина Володимира Зеленського додала: "Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях", — підкреслила перша леді України.

Раніше "Телеграф" писав, що Олена Зеленська відвідала символічну виставку "Ломикамінь". На виставці презентували мистецькі роботи про жінок, які були незаконно ув’язнені через підтримку України.