У Європі обнулюють артистів, які підтримують Путіна. Вони вже не позбудуться тавра - Олександр Невзоров

Читать на русском
Автор
1335
Олександр Романовський
Олександр Романовський. Фото Відкриті джерела

Російський журналіст пояснив, що ті, хто підтримує Путіна, довгий час не зможуть позбутися брудного тавра

Всі артисти, які навіть злегка змазалися в путінізмі, абсолютно не усвідомлюють гіркоти свого майбутнього і долі в цілому. Співаки, танцюристи та фігуристи, які хоч один раз осквернилися підтримкою "СВО" і воєнних злочинів путіна — отримують невідмивне тавро і вічне "скасування".

Те, що прославляється і романтизується в Росії — у всьому світі зазначено як "брудна війна путіна", "окупація" та гітлеризм. Ось новий приклад.

Якийсь "піаніст романівський" мав дурість брязкати для орків на руїнах театру в Маріуполі. І все у Європі для нього закінчилося назавжди. Королівський музичний Коледж — одразу вказав піаністу "геть". Усі концертні контракти у всьому цивілізованому світі обнулилися.

Тихою сапою, думаючи, що "ніхто й не помітить" — піаніст вирішив трохи потринькати Рахманінова в залі на околиці Риму (23 січня). Але "прилетіло" і туди. Все було скасовано, концерт анулювали, навіть не обтяжуючи себе поясненням причин.

Не було жодних петицій від Української діаспори, ніхто не писав кляуз та скарг. Все сталося автоматично, просто на підставі міжнародної бази "підтримки воєнних злочинів РФ". Дурному піаністу доведеться засунути свій інструмент собі в анус і зайнятися розвозом піци.

У "базі" зараз майже 400 прізвищ. Потрапити до неї легко. Позбутися її тавра — практично нереально.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.