"Він бореться за свою країну та народ": бразильський футболіст зібрався голосувати за Путіна

Читать на русском
Автор
Арі
Арі. Фото instagram.com/ari_gol1000

Бразилець підтримує главу Кремля через "стабільність у РФ"

Бразильський футболіст Арі, у якого є громадянство РФ, заявив, що голосуватиме за Володимира Путіна на майбутніх виборах президента Росії. Гравець вважає, що глава Кремля "бореться за свій народ".

Відповідну заяву ексгравця "Спартака", "Краснодара", "Локомотива" та збірної РФ наводить sport24.ru. Бразилець зазначив, що росіяни нібито не мають глобальних проблем.

"На березневих виборах у Росії я голосуватиму за Володимира Путіна. За весь час, який я пробув у Росії, у мене є до нього повага, і завжди чув про нього тільки хороше. Попри те, що зараз відбувається у світі, Путін бореться за свою країну і народ, у мене величезна повага до цієї людини!

Я проти бойових конфліктів, але в плані президента багато росіян говорять, що за кордоном краще, ніж у Росії – це не так. У Бразилії та багатьох країнах Латинської Америки набагато гірше: великий відсоток бідності та багато інших проблем. У цьому плані у Росії все набагато стабільніше, і це велика заслуга Володимира Путіна. У росіян немає таких глобальних проблем, як в інших країнах", – сказав Арі.

У мережі лише посміялися зі слів Арі. Користувачі наголосили, що футболіст просто не бачив справжньої Росії.

Раніше Арі заявив, що УЄФА приповзе до РФ на колінах. Крім того, бразилець говорив, що вся Бразилія чекає на повернення Росії у світовий футбол.