Інтерв’ю Путіна Карлсону: як має відповісти Україна - Ілія Куса

Читать на русском
Автор
2229
http://kremlin.ru/

Експерт з міжнародної політики в Українському інституті майбутнього спеціально для "Телеграфу" пояснив, якими мають бути дії українського керівництва

З’явилося резонансне інтерв’ю Володимира Путіна, яке в російського президента взяв американський журналіст Такер Карлсон. Я вважаю, що до цього не слід ставитись драматично.

Так, сам факт появи такого інтерв’ю, де Путін просуває зручні для себе меседжі на американську аудиторію, неприємний. Але, як би ми не ставилися до Такера Карлсона, він один із найпопулярніших у США ведучих.

Відомо, що Карлсон готовий взяти таке ж інтерв’ю у Зеленського. Я вважаю, що потрібно обов’язково прийняти цю пропозицію.

Якщо ми відмовимося, це буде безглуздо. Потрібно бути на порядку денному. Правильно буде, якщо на платформах Карлсона з’явиться інтерв’ю двох президентів країн, що воюють. Так з’явиться баланс. Нехай послухає і він, і його глядачі нашу позицію.

Інше питання – як це сприймуть. Але це вже питання до аудиторії Карлсона. Як відомо, це переважно прихильники Трампа, які скептично ставляться до питання допомоги Україні. Тим важливіше доносити і до них нашу думку.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.