Сили росіян, хоче хтось визнавати чи ні, але деградують - Олександр Коваленко

Читать на русском
Автор
577
Т-62
Т-62

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко вказав на показову тенденцію

Мережею гуляє дуже цікаве відео. На ньому якийсь окупант висловлює подяку бурятам за надання інженерного обладнання.

Здавалося б, таке собі, але ні. На відео танки Т-62, які отримали додатковий захист у вигляді ДЗ "Контакт-1", антидронові курники, мінні трали та/або бульдозерні відвали. Також на танках можна побачити встановлені комплекси РЕБ РП-377УВМ1Л "Лісочок".

А тепер, до питання ще з минулих років, як будуть РОВ (російські окупаційні війська, ред.) використовувати танки Т-62? Закопувати в землю баштою? Скільки ви бачили знищених Т-62 за останні 2 роки, закопаних під вежу?

Я писав, пишу і писатиму, Т-62, а так само Т-54/55, незабаром стануть ОБТ (основними бойовими танками, — ред.) у РОВ, а Т-72/80/90 відійдуть у минуле. Минуле замінить умовну сучасність.

Так, саме для ведення вогню із закритих позицій, або закопування по вежі в землю, на них ставлять протимінні трали, ДЗ та "Лісочки"… Так-так-так. А за фактом у першому ешелоні, як на навчаннях "Схід-2018". Ще тоді тактика застосування морально-застарілих Т-62 себе показала. Хто не спостерігав за "схід-2018", той і ніс весь цей час нісенітницю про закопані танки, а той, хто робив як я, з перших днів говорив, що їх виводитимуть на рівень ОБТ.

Правота не може не тішити. Але тим, що я як завжди правий, а тим, що наш ворог, хоче хтось визнавати чи ні, але деградує.

Джерело: пост Коваленка в Telegram

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.