Трагедія родини Путятіних: у Харкові поховали прокурора, її чоловіка та трьох дітей (фото)

Читать на русском
Автор
3033
У Харкові попрощалися із сім’єю Путятіних
У Харкові попрощалися із сім’єю Путятіних. Фото Коллаж - фото ГСЧС/ фото "Суспільне. Харків"

Сім’ю поховали на цвинтарі №18

У понеділок, 12 лютого, у Харкові попрощалися із родиною прокурора Чугуївської окружної прокуратури Ольги Путятіної. Вона, троє її синів та чоловік загинули під час масштабної пожежі у Немишлянському районі міста, що сталася внаслідок атаки ворожих БПЛА.

Провести в останню путь родину Путятіних прийшли їхні рідні, близькі, друзі, а також колеги загиблої Ольги. Про це повідомляє "Суспільне. Харків".

"Не розумію, чому так в житті трапляється, вона виносила цю дитину, дитина народилася, щоб за 10 місяців загинути? У мене немає слів, я не розумію чого так в житті складається", — сказала двоюрідна сестра загиблого Григорія Путятіна Маргарита Артющенко.

Із сім’єю попрощалися на цвинтарі №18. До речі, біля будинку загиблих, після того, що сталося, люди залишають квіти та м’які іграшки.

Трагедія родини Путятіних

Увечері 9 лютого російські окупанти обстріляли дронами Харків. Один із них влучив у нафтобазу. В результаті стався витік пального, і розгорілася пожежа. Це спричинило спалах не менше 15 будинків.

Того вечора загинули семеро людей, серед яких троє дітей. Серед жертв цієї страшної події: прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури 35-річна Ольга Путятіна, її чоловік та троє їхніх синів.

"Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу — майже 4. Найменший — Павло, йому було лише 10 місяців. Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декретній відпустці", — сказали в обласній прокуратурі.

У Харкові 11 лютого було оголошено Днем жалоби за загиблими через цю трагедію. До речі, усувати наслідки пожежі рятувальники закінчили лише 12 лютого. Загалом це зайняло 60 годин.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в мережі показали фотографії загиблої родини Путятіних і розповіли про те, якими за життя були ці люди.