У київській багатоповерхівці під час вибуху загинув хлопець: у соцмережах пишуть про гранату (фото)

Читать на русском
Автор
Місце події Новина оновлена 09 лютого 2024, 21:21
Місце події. Фото ГУ ДСНС у Києві

Причини та обставини НП встановлюються

У ніч проти четверга, 8 лютого, у Святошинському районі столиці прогримів потужний вибух в одній із квартир, розташованих у багатоповерховому житловому будинку. В результаті події розпочалася масштабна пожежа, а мешканців екстрено евакуювали.

Як виявилося, внаслідок вибуху загинув молодий хлопець — його бездиханне тіло виявили рятувальники у квартирі, де сталася детонація невстановленого предмета. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Києві.

На даний момент відомо про те, що в 9-поверховому будинку, розташованому по вулиці Симиренка, прогримів вибух, після чого в квартирі на першому поверсі почалася пожежа.

Вибух пролунав на вулиці Симиренка

Рятувальники, які прибули на виклик, евакуювали сто мешканців багатоповерхівки і відвели їх на безпечну відстань. Під час ліквідації пожежі у квартирі було виявлено труп юнака 2007 року народження.

За інформацією бійців ДСНС, у квартирі вибухнув "невстановлений вибухонебезпечний предмет".

Мешканців будинку евакуювали

На місце трагедії викликали слідчих та вибухотехніків. Причини та обставини події належить встановити правоохоронцям.

Варто зазначити, що, за повідомленнями деяких Телеграм-каналів , у квартирі вибухнула бойова граната. На даний момент офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У результаті вибуху загинув юнак 2007 року народження

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під Києвом 15-річний підліток підірвав гранату у під’їзді багатоповерхівки. Внаслідок того, що сталося неповнолітній правопорушник і ще один 16-річний хлопець, отримали травми і були госпіталізовані.