Учасника Нацвідбору захейтіли за участь у шоу під час війни

Читать на русском
Автор
DREVO не входить до трійки фаворитів, але його порівнюють із переможцями Євробачення 2021
DREVO не входить до трійки фаворитів, але його порівнюють із переможцями Євробачення 2021. Фото прес-служба Drevo

Єврофани порівняли DREVO з Maneskin

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення 2024 року DREVO розповів в інтерв'ю "Телеграфу", як готується до конкурсу, чому не реагує на хейт і з ким із замінностей його порівнюють єврофани.

Після оголошення списку учасників Нацвідбору деяких артистів почали хейтити. Мовляв, які Євробачення та теле-шоу, якщо в країні війна. За словами DREVO, трохи дісталося йому. Однак образи його зовсім не турбують.

"У мене є правило — я ніколи не відповідаю на хейт. Хороший чи поганий коментар, мені все одно. Мені важлива кількість. Якщо людині стане легше від того, що вона напише мені якусь гидоту, то я тільки за. Від цього дійсно людині може стати краще, у суспільстві дуже багато болю. Так що пишіть, я на це не ображаюся. А щодо музики в такий час, то це життя і всі ми різні. Я повністю розумію тих людей, які втратили на війні близьку людину", — Каже співак.

Букмекери поки що не бачать цього артиста у трійці лідерів. Але при цьому він все одно вже справив велике враження на єврофанів. Одні порівнюють його манеру пені із Олегом Скрипкою. Інші знаходять багато спільного зі стилем переможців Євробачення 2021 року італійським гуртом Maneskin.

Крім цього, DREVO нещодавно здивував багатьох несподіваною колаборацією з чемпіоном світу з боксу Олександром Усіком. Спортсмен написав вірші та запропонував музикантові зробити з цього пісню. У результаті з’явилася пісня "Терпи, козак".