П’ять найкращих мелодрам до Дня святого Валентина за участю секс-символів різних поколінь

Читать на русском
Автор
511
Райан Гослінг та Рейчел Макадамс у фільмі "Щоденник пам’яті" Новина оновлена 14 лютого 2024, 07:55
Райан Гослінг та Рейчел Макадамс у фільмі "Щоденник пам’яті". Фото кадр из фильма

Топ-5 фільмів про кохання за участю найкращих голлівудських акторів

У день святого Валентина особливо хочеться романтики і добрий фільм допоможе створити таку атмосферу. Це може бути ромком, а може і хороша романтична історія. Телеграф пропонує вам п’ять популярних мелодрам, від яких ви можете пустити сльозу. Серед них не лише стара класика, а й кілька свіжих фільмів.

"Пурпурні серця"

Кесі співачка-початківець і тому у неї зовсім немає грошей на лікування. У неї виявили цукровий діабет і, щоб отримати медичне страхування, їй терміново потрібно вийти заміж за військового. І вона швидко знаходить Люка, якому вона сподобалася і тому він не проти фіктивних стосунків. Однак укласти фіктивний шлюб – це легко у порівнянні з тим, що вони мають ще переконати людей, які виписують цю страховку. А щоб це сталося, потрібно їм якийсь час провести разом, щоб краще пізнати себе. Все ускладнюється тим, що Люк воює та спілкується з Кес виходить лише через Zoom.

"До зустрічі з тобою"

Головна героїня Луїза втратила роботу і не може знайти нову. Одного разу їй пропонують добре оплачуване місце доглядальниці. Їй потрібно доглядати молодого чоловіка тіло якого знерухомлене. Їй не треба прибирати за ним, а лише розважати розмовами, гуляти та піднімати настрій, бо в нього інтерес до життя практично зник. І ці відносини, здавалося б, зовсім різних людей поступово переростають у кохання. У ролі Луїзи Емілія Кларк, яка грала головну роль у "Грі престолів". Однак тут її зовсім не впізнати. Там вона була фатальною красунею, а тут кумедна і не зовсім розумна веселуся.

"Щоденник пам’яті"

Райан Гослінг та Рейчел Макадамс зіграли тут пару закоханих, яких роз’єднує їхнє походження. Вона з багатої сім’ї, а він звичайний робітник і їм це не заважає кохати одне одного. Ось тільки мати дівчини стала горою проти цих стосунків. На початку вона відвозить дочку у невідомому напрямку, щоб жити там, де його немає. А потім починається Друга Світова війна і хлопець іде служити. Але не забуває писати їй листи щодня. Однак і тут мати стала між ними.

"Гордість і упередження"

Класична мелодрама за однойменним бестселером Джейн Остін з Кірою Найтлі у головній ролі. Дія відбувається у манірній Британії XIX століття. У небагатого літнього дворянина містера Беннета п’ять дочок. Але проблема в тому, що заміж їх брати не поспішають, через мізерне придане. Проте батько докладає всіх зусиль, бо після його смерті їх маєток може успадкувати лише чоловік. І такий далекий родич, котрий претендує на будинок є. А як тільки він стане його власником, усі дівчата можуть залишитися без даху над головою. І тут з’являється сусід, який може стати гарною парою для однієї з дочок.

"Красуня"

Класика та одна з найуспішніших у світовому прокаті мелодрам. Головні ролі у ній зіграли секс-символи дев’яностих Річард Гір та Джулія Робертс. Персонаж Гіра є одним з найбагатших людей Америки. У нього є все окрім кохання. Якось він випадково потрапляє на вулицю червоних ліхтарів у Лос-Анджелесі, де знайомиться з повією. Він пропонує їй супроводжувати на різних ділових зустрічах та задовольняти його бажання. А натомість вона отримує гарний гонорар і оновлює свій гардероб за вищим розрядом. Звичайно ж протягом цих шести днів відбувається радикальне перетворення героїв.