75-річного Чарльза III прооперували: що відомо про його стан (фото)

Читать на русском
Автор
Чарльз III переніс нескладну операцію Новина оновлена 31 січня 2024, 07:18
Чарльз III переніс нескладну операцію. Фото Getty Images

Хірургічне втручання пройшло успішно

Британського короля Чарльза ІІІ прооперували в лондонській клініці та виписали додому. Монарха з лікарні супроводжувала дружина Камілла, яка практично усі заходи відвідує разом із чоловіком.

Королю робили планову операцію на простаті, хірургічне втручання пройшло добре, в лікарні він провів три доби. Про це пише ВВС, посилаючись на заяву Букінгемського палацу.

Перед тим, як сісти в авто, Чарльз ІІІ помахав рукою усім, хто прийшов його підтримати.

Чарльз ІІІ, Камілла
Король Чарльз ІІІ з дружиною Каміллою

Відомо, що всі масштабні заходи, де має брати участь 75-річний Чарльз ІІІ, перенесли на період його відновлення. У Букінгемському палаці деталей не розголошували.

На сторінці Букінгемського палацу у Facebook подякували всім, хто підтримував короля під час його шпиталізації. Зазначають, що Чарльз III радий, що його діагноз впливає на обізнаність людей.

Скріншот
Король помахав рукою людям, які його підтримують

Нагадаємо, що у Чарльза III виявили доброякісну пухлину. Монарх не приховував свій стан та розповів про все, аби мотивувати чоловіків пройти медогляд.

Раніше "Телеграф" писав, що актор Брюс Вілліс має невиліковну хворобу. Наразі актор виглядає зовсім не так, як у часи сходження на п’єдестал Голлівуду.