Вижила, випавши з 9 поверху: у Львові інцидент із 19-річною дівчиною

Читать на русском
Автор
3141
У Львові дівчина випала із вікна. Ілюстрація
У Львові дівчина випала із вікна. Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграф"

Правоохоронці встановлюють деталі події

У Львові зранку 30 січня із вікна квартири на дев’ятому поверсі випала 19-річна дівчина. У стані коми постраждалу доправили до лікарні. Нині вона у реанімації.

Інцидент трапився приблизно о 9:30 у багатоповерховому будинку на вулиці Роксоляни. Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на інформацію поліції Львівської області.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф виданню повідомили, що дівчину госпіталізували у стані коми до лікарні святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги). Нині вона перебуває у реанімації.

Попередній діагноз дівчини — кататравма (різні види травм при падінні з висоти, наприклад, численні переломи кісток, порушення цілісності внутрішніх органів і так далі) і закрита черепно-мозкова травма. Варто додати, що на цей час немає докладної інформації про цю подію та її причини. Правоохоронці встановлюють деталі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Тернополі під час новорічних гулянь 27-річний чоловік штовхнув свого знайомого та випав з вікна балкона на 9-му поверсі. Від одержаних травм він загинув на місці.