Бійцівський клуб на мінімалках: у Хмельницькому дві жінки побились у відділенні "Укрпошти" (відео)

Читать на русском
Автор
1980
Довго бійка не тривала
Довго бійка не тривала. Фото Колаж "Телеграф"

Від слів перейшли до кулаків

У відділені "Укрпошти" у Хмельницькому спалахнула сварка між двома жінками. Обмін колючими репліками закінчився справжньою бійкою.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. Мережею також шириться відео інциденту.

З кадрів можна зрозуміти, що спочатку між двома жінками спалахнула сварка через чергу за посилками. Одна з учасниць конфлікту без черги пішла до віконця відділення та зіштовхнулась з палкою критикою з боку іншої клієнтки "Укрпошти".

Як наслідок, жінки пішли далі слів та погроз, влаштувавши бійку, яку зафільмували інші клієнти пошти. Розборонила двох учасниць конфлікту інша жінка, яка також нагадала їм, що не варто кулаками махати, адже сварку можна вирішити більш цивілізовано. На останок вона також додала, щоб та жінка, яка влізла без черги, все ж таки стала в неї, адже всі інші люди чекають так само на свої посилки тривалий час.

У коментарях містяни пишуть, що цей інцидент стався у 8 відділені "Укрпошти" на вулиці Камʼянецькій, де завше безлад, адже клієнтів чимало приходить, видає посилки лише одна людина.

Хмельничани покепкували з бійки

Не обійшлось без красномовних жартів у коментарях під відео.

Раніше "Телеграф" писав, що мешканець Київщини, під час сварки зі своєю співмешканкою, скоїв замах на життя малолітньої дитини — чоловік взяв свого пасинка за ногу та викинув його з вікна квартири. В результаті події дитина впала на асфальт і отримала тяжкі тілесні ушкодження.