У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі (фото)

Читать на русском
Автор
686
Автобус, який постраждав у ДТП
Автобус, який постраждав у ДТП. Фото KMP BIAŁA PODLASKA

Серед травмованих — літня жінка

У Польщі, де нещодавно в аварії загинуло троє українців, неподалік від кордону з Україною сталась ще одна ДТП за участю наших співгромадян — перекинувся автобус. Унаслідок чого було травмовано троє осіб.

Про це інформує польський мовник на RMF24. Зазначається, що причиною ДТП стало те, що 63-річний водій автобуса сполучення Рига-Чернівці не впорався з кермуванням.

Попередньо у поліції вважають, що водій не обрав правильну швидкість для ускладнених через снігопад погоду. Також дорога була слизькою. Перевірку на стан алкогольного спʼяніння водій українського автобуса пройшов без відхилень від норми.

Зазначається, що аварія сталась в районі населеного пункту Вішніце, Люблінського воєводства, на регіональній дорозі №812. До українського кордону звідти близько 50 км.

Місто Віщніце на мапі

Як наслідок автобус на повороті занесло, він з’їхав на праве узбіччя, зачепив обмежувальний бар'єр і перекинувся, зіткнувшись із деревом. У салоні перебувало 26 осіб, троє з яких постраждали унаслідок аварії та були госпіталізовані. Серед травмованих 80-річна жінка.

Наразі інших пасажирів тимчасово прихистили у Вішніце. Згодом їх має забрати інший автобус.

Раніше "Телеграф" писав, що у п’ятницю, 19 січня, на трасі у Чернігівській області зіштовхнулась фура та шкільний автобус. За попередніми даними, постраждало 3 людини з них одна дитина.