Не обійшлося без нецензурщини: стало відомо, як Байден назвав Нетаньяху

Читать на русском
Автор
620
Джо Байден та Біньямін Нетаньяху
Джо Байден та Біньямін Нетаньяху. Фото shropshirestar.com

Раніше ЗМІ повідомляли, що Байден нецензурно висловлювався щодо Трампа

Президент США Джо Байден з глибокою підозрою ставиться до прем'єра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху. У приватній розмові американський президент назвав ізраїльського лідера "поганим, його матір, хлопцем" (bad fucking guy).

Про це пише Politico. Своєю чергою прессекретар президента США Ендрю Бейтс спростував цю інформацію.

"Президент не говорив цього і не міг би так сказати, тому що двох лідерів пов'язують десятиліття відносин, поважних як у суспільному, так і в особистому просторі", — зазначив він.

Видання зазначає, що найбільше побоювання президента Байдена — те, що Нетаньяху втягне його у великий конфлікт на Близькому Сході. Ця війна вимагатиме збільшення військової допомоги Ізраїлю, можливого перекидання американських сил у регіон і призведе до посилення міжнародного тиску.

Також підкреслюється, що близькосхідна криза та підтримка Ізраїлю можуть коштувати Байдену критично важливих голосів молоді та лівих виборців. Вони можуть відійти до третього кандидата у ситуації, коли Трамп і Байден йтимуть у президентських перегонах "ніздря в ніздрю".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що президент США Джозеф Байден називає свого головного конкурента на прийдешніх виборах Дональда Трампа "хворим у*бком" і "гр**баним м*даком", коли веде приватні розмови зі своїм оточенням. Причини цього – амбіції Трампа, та трампівська прихильність до російського диктатора Володимира Путіна.