Запальний ранок у центрі Москви: пожежа спалахнула у відомому концертному залі (відео)

Читать на русском
Автор
1832
Пожежа в будівлі "Известий"
Пожежа в будівлі "Известий". Фото росЗМІ

Вогонь охопив також нічний клуб і бар

Рано вранці четверга, 15 лютого, в Москві спалахнула пожежа в будівлі "Известий". Попередньо відомо, що вогонь виник у самій будівлі і потім вогонь перейшов у нічний клуб Lookin Rooms, після чого спалив бар "Резиденція".

Про це пишуть росЗМІ. Відомо, що одна людина постраждала — отримала опіки руки.

Зазначимо, що за попередніми даними одна людина зникла безвісти. Тоді як, за словами очевидців, людей із закладів евакуювали.

"За уточненою інформацією, вогонь охопив три неексплуатовані будівлі всередині двору. В одному з них частково обрушилися конструкції. Вогнеборці МНС Росії працюють в умовах щільного задимлення. Будівельні конструкції та горючі матеріали створюють високе пожежне навантаження. Це ускладнює гасіння", — повідомляють у МНС РФ.

На місці пожежі працювали рятувальники. Але площа спалаху все одно збільшилася з 800 квадратів до 15000. Згодом стався обвал конструкцій через потужну пожежу. За словами очевидців, усередині можуть бути газові балони.

"Наразі у дворі "Известий" горять дві нежитлові споруди на площі 1500 квадратів. Загоряння в одній із них уже локалізували, а ранг пожежі знизили до 2-го рівня", — пишуть росЗМІ.

Повідомляється, що спалахнув адміністративний корпус, який знаходиться на реконструкції. Його металевий купол обрушився.

Пожежу російські пожежники змогли локалізувати ближче до 8 ранку. А вже о 9-й ранку його повністю ліквідували. При цьому, що могло стати причиною пожежі, поки що не відомо.

Раніше "Телеграф" писав, що неподалік російського Курська сталася пожежа в районі місцевої нафтобази. За інформацією місцевої влади, він розпочався внаслідок удару невідомого безпілотника.